Ξενοδοχείο Lucy, Καβάλα

Κτισμένο σε μοναδική τοποθεσία στο δυτικό άκρο της πόλης της Καβάλας, στην άκρη του ακρωτηρίου της Καλαμίτσας, το ξενοδοχείο μας προσφέρει έναν συνδυασμό της εκπληκτικής θέας στη θάλασσα του Αιγαίου με κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες αλλά και ένα πλήθος διάφορων παροχών, όπως είναι η διευρυμένη επιλογή σε εγκαταστάσεις εστίασης, η δυνατότητα διοργάνωσης συνεδρίων και λοιπών εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφών, μια εξωτερική πισίνα αλλά και αμμώδη παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία – χαρακτηριστικά ενός ξενοδοχείου resort σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης.

BOOK NOW!

ΟΙ ΣΟΥΙΤΕΣ ΜΑΣ


Junior Suite Sea View

Παρέχουν υπέροχη θέα στο Αιγαίο και στην Καβάλα, ανατολικά ή το Άγιο Όρος στα δυτικά, ενώ στο βάθος διακρίνονται το νησί της Θάσου προς τα νότια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Bridal Suite Sea View

Έχει σχεδιαστεί ειδικά με στόχο να φιλοξενήσει νεόνυμφους που θα γευτούν τη μοναδική στη ζωή εμπειρία τη πρώτης νύχτας του γάμου τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Business Suite Sea View

Κατάλληλα εξοπλισμένη, ώστε να ικανοποιήσει τις εξειδικευμένες ανάγκες ενός στελέχους επιχειρήσεων στα πλαίσια ενός απαιτητικού επαγγελματικού ταξιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Ακτή Καλαμίτσας, Καβάλα