Πισίνα Παραλία

Παραλία & πισίνα

Αγκαλιασμένο από θάλασσα, το Lucy επιτρέπει πρόσβαση σε τρεις παραλίες η καθεμιά με το δικό της χαρακτήρα καθώς και εξωτερική πισίνα που παραμένει ανοιχτή τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στα δυτικά του ξενοδοχείου βρίσκεται η πρώτη από τις δύο ιδιωτικές παραλίες του ξενοδοχείου Lucy, με σκιερές ξαπλώστρες απλωμένες πάνω στη χρυσή αμμουδιά. Κάντε μια βουτιά ή απλώς ατενίστε τα σμαραγδένια νερά που απλώνονται μπροστά σας και αφεθείτε στην αποκλειστική εξυπηρέτηση που παρέχεται στην παραλία. 

Μερικά βήματα ανατολικά του ξενοδοχείου θα βρείτε έναν απόμερο, αμμώδη κολπίσκο με λίγες σκιερές ξαπλώστρες και θα απολαύσετε την αποκλειστική μας εξυπηρέτηση, σ' αυτό το μικρό καταφύγιο, μόλις μια ανάσα μακριά σας. 

Στην άκρη του ξενοδοχείου βρίσκεται μια τρίτη παραλία με βότσαλα, όπου μπορείτε να κάνετε τους περιπάτους σας, να μαζέψετε κοχύλια και να αγναντέψετε τη θέα της Θάσου. 

Οι ιδιωτικές μας παραλίες είναι ανοιχτές από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Λίγα μέτρα από τη θάλασσα, ανάμεσα στα πλατάνια και τις πικροδάφνες θα βρείτε τη πισίνα το ξενοδοχείου, μία όαση όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να δροσιστείτε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Για όσους αγαπούν το κολύμπι, το μεγάλο μέγεθος της πισίνας μας είναι ιδανικό για άσκηση πάντα ύπο την επίβλεψη φυσικά του ναυαγοσώστη μας. Με το pool bar ακριβώς δίπλα σας, μπορείτε να πιείτε ένα δροσιστικό ρόφημα ή να τσιμπήσετε ένα ελαφρύ γεύμα. Τα burgers και τα club-sandwich μας με πατάτες τηγανιτές είναι τα καλύτερα της πόλης.

Η πισίνα μας είναι ανοιχτή από την 1η Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου.