Πισίνα Παραλία

Παραλία & πισίνα

Αγκαλιασμένο από θάλασσα, το Lucy επιτρέπει πρόσβαση σε τρεις παραλίες η καθεμιά με το δικό της χαρακτήρα καθώς και εξωτερική πισίνα που παραμένει ανοιχτή τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στα δυτικά του ξενοδοχείου, με σκιερές ξαπλώστρες σπαρμένες στη χρυσή άμμο, θα βρείτε την ιδιωτική παραλία του Lucy. Εδώ μπορείτε να κάνετε μία βουτιά ή απλώς να χαρείτε τη θέα της θάλασσας καθώς απολαμβάνετε την αποκλειστική εξυπηρέτηση στην παραλία. Σε μια εξόρμηση στην ανατολική πλευρά του ξενοδοχείου θα βρείτε επίσης έναν μικρό ειδυλιακό κολπίσκο όπου συχνάζουν για το μπάνιο τους οι ντόπιοι της γειτονιάς. Στην άκρη του ξενοδοχείου βρίσκεται η τρίτη παραλία με βότσαλα, όπου μπορείτε να κάνετε τους περιπάτους σας, να μαζέψετε κοχύλια και να αγναντεύετε τη Θάσο.

Η ιδιωτική παραλία μας είναι ανοιχτή από τη 1η Ιουλίου μέχρι την 20η Σεπτεμβρίου.

Λίγα μέτρα από τη θάλασσα, ανάμεσα στα πλατάνια και τις πικροδάφνες θα βρείτε τη πισίνα το ξενοδοχείου, μία όαση όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να δροσιστείτε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Για όσους αγαπούν το κολύμπι, το μεγάλο μέγεθος της πισίνας μας είναι ιδανικό για άσκηση πάντα ύπο την επίβλεψη φυσικά του ναυαγοσώστη μας. Με το pool bar ακριβώς δίπλα σας, μπορείτε να πιείτε ένα δροσιστικό ρόφημα ή να τσιμπήσετε ένα ελαφρύ γεύμα. Τα burgers και τα club-sandwich μας με πατάτες τηγανιτές είναι τα καλύτερα της πόλης.

Η πισίνα μας είναι ανοιχτή από τη 19η Μαΐου μέχρι την 20η Σεπτεμβρίου.