Στο ξενοδοχείο μας προσπαθούμε να υποστηρίζουμε την κοινότητα με όποιο τρόπο μπορούμε. Η κουζίνα μας δωρίζει τακτικά φαγητό στο φιλανθρωπικό ‘Τραπέζι της αγάπης’ της εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Υποστηρίζουμε επίσης τις αθλητικές ομάδες της Καβάλας. Κατά την ανακαίνιση του ξενοδοχείου, έπιπλα όπως τραπέζια, καρέκλες και κρεβάτια μοιράστηκαν σε σχολεία, γηροκομεία και εκκλησίες. Επίσης, περισσεύματα από την κουζίνα μας δωρίζονται στην φιλοζωική. Προσπαθούμε να φροντίζουμε τους μικρούς μας φίλους ταΐζοντας τους ή πηγαίνοντας τους στον κτηνίατρο.

Όσο για την λειτουργία του ξενοδοχείου, ανακυκλώνουμε διάφορα υλικά όπως γυαλί, χρησιμοποιημένο λάδι, μπαταρίες, μέταλλα αλλά και υλικά συσκευασίας όπως χαρτί, αλουμίνιο, κονσέρβες και πλαστικό. Στο Lucy υπάρχει σημείο φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Έχουμε επίσης εγκαταστήσει το σύστημα ISO. Προσπαθούμε ακόμα να κάνουμε σωστή διαχείριση του νερού. 

Αυτοί είναι κάποιοι τρόποι που σκεφτήκαμε για να βοηθήσουμε το περιβάλλον και την κοινότητά μας και κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια.